Italië. De manier van leven, het eten, de mensen, het land. Eigenlijk alles in Italië en van Italië omarm ik van ganser harte.

Italië. De manier van leven, het eten, de mensen, het land. Eigenlijk alles in Italië en van Italië omarm ik van ganser harte.
Als jong meisje leerde ik het Italiaanse leven van dichtbij kennen toen mijn tante met een Italiaanse man trouwde. De klik met La Dolce Vita was zo sterk, dat ik besloot om in Italië zelf de taal te gaan leren na mijn toeristische opleiding. Als au pair kwam ik zo nog dichter bij het Italiaanse leven door maanden lang mee te leven in een Italiaans gezin. Eerst als au pair en later bij een Siciliaanse familie als verkoopster van Siciliaans handgemaakt linnengoed waarbij we door heel Italië heen reisden.

Gelukkig deelde mijn man Fred de liefde voor Italië al snel en na menig tripje naar de Laars besloten we in 2006 ons hele hebben en houwen te verkopen en naar Italië te vertrekken. We openden daar een kleinschalig vakantiepark en snel werd het een groot succes. Door de jaren heen hebben we het aantal accommodaties uitgebreid en blijven we pimpen. De basis ligt inmiddels weer in Nederland waar onze 4 kinderen de school doorlopen, maar elk seizoen zijn we in Italië te vinden waar we de gasten laten delen in ons Italiaanse leven."

Naast het runnen van een vakantiepark, geeft Irma in Nederland trainingen op het gebied van toeristisch ondernemen en retreats. Ze organiseert business retreats in Italië en spreekt op verschillende events over Italiaanse onderwerpen en (parttime) emigreren.

Koop tickets

Imuri Piemonte