Evenement info & FAQ

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het mooiste evenement van het jaar trekt  meer dan 38.000 bezoekers.

Veelgestelde vragen

Vrijdag: 10.00-18.00 uur

Zaterdag: 10.00-18.00 uur

Zondag: 10.00-18.00 uur

Italie Evenement UITVERKOCHT! Geen verkoop aan de kassa.

Ja, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen bij het Italië Evenement.

Dit staat vermeld op het ticket. Er zijn tickets die enkel geldig zijn op een specifieke dag en er zijn flexibele tickets, deze kunnen worden gebruikt op een dag naar keuze. 

Italië Evenement UITVERKOCHT!

GEEN PARKEERTICKETS MEER TE KOOP AAN DE KASSA.

Het wordt geadviseerd om ruim voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement. Er is een pinautomaat aanwezig, maar de opnamehoeveelheid is beperkt. Sommige standhouders maken ook gebruik van een mobiele pinautomaat.

Ja, op de meeste plaatsen is het evenement rolstoelvriendelijk. Wel dient er rekening mee gehouden te worden dat sommige tentvloeren een drempel kunnen hebben. Deze drempels zijn zeker 15 centimeter hoog. Tevens zijn er een aantal grindpaden, deze zijn zoveel mogelijk bedekt met houten vlonders. 

Nee, er zijn geen rolstoelen aanwezig op het evenement. Mocht je een rolstoel nodig hebben dien je deze zelf mee te nemen. 

Ja, er zijn vier toiletgroepen verdeeld over het terrein.

Honden zijn toegestaan, indien aangelijnd en in bepaalde gevallen dienen zij ook een muilkorf te dragen.

Consumeren van zelf meegenomen etenswaren is niet toegestaan op de horecaterrassen. Zelf meegenomen dranken zijn op het gehele terrein niet toegestaan i.v.m. controles op alcoholhoudende dranken. 

Ja, Kasteel de Haar is met het openbaar vervoer bereikbaar.  

Reis met de trein of bus naar Haarzuilens. Vanaf halte de Brink in Haarzuilens is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Kasteel.
Plan uw reis via 9292 app of website. Vul bij de aankomstlocatie ‘Kasteel De Haar’ in, 9292 geeft u een actueel reisadvies passend bij de opgegeven vertreklocatie, dag en tijd.

Liever fietsen? Op station Vleuten huurt u gemakkelijk een OV-fiets voor een tochtje van 12 minuten naar het kasteel. (Optioneel: Kies in de app van 9292 voor de fiets aan het einde van je reis. Zo zie je de actuele beschikbaarheid van de fiets en de route naar Kasteel De Haar.)

Ja, het kasteel museum is te bezoeken tijdens het Italië evenement. Hiervoor heb je een geldig toegangsticket voor het evenement nodig en dien je bij de ingang van het kasteel een apart toegangsticket te kopen. 

Het kasteel staat 24/7 onder videobewaking.

Voor de reguliere verkoopprijs van €25,00 per persoon kan je tijdens de eventdagen de tickets kopen aan de kassa's bij Kasteel de Haar, mits het evenement niet is uitverkocht.

Vragen over de tickets kunnen gesteld worden aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl Zij kunnen je helpen met al je vragen over betalingen, opnieuw versturen en meer.

  • Het ticket geeft toegang tot Italië Evenement Smaak & Stijl voor één persoon op de vermelde datum en het vermelde tijdsblok op het ticket.
  • Tickets worden bij binnenkomst geactiveerd.
  • Tickets zijn alleen scanbaar op het vermelde tijdsblok.
  • Een ticket is 1 maal te scannen. Hierna vervalt het ticket.
  • Het is niet mogelijk het ticket om te ruilen naar een andere datum.
  • Het ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar.
  • Het ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
  • Met het betreden van het park ga je akkoord met het huis reglement van Kasteel de Haar. Bekijk hier het huisreglement van Kasteel de Haar
  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij de aankoop van tickets.
  • Op verzoek dient het ticket te worden getoond.

Ja! Er is een ruime gratis, maar onbewaakte fietsenstalling direct tegenover de ingang

Wanneer u een ticket koopt voor 1 maart, ontvangt u een flexibel ticket waarbij u tot een maand voor het evenement kan opgeven welke dag u het Italië Evenement Smaak & Stijl wilt bezoeken. De datum kunt u selecteren in de mail nadat u een ticket heeft gekocht.

U kunt het evenement helaas niet bezoeken met uw museumjaarkaart. Wel kunt u met uw museumjaarkaart Kasteel de Haar bezoeken.

De pendelbussen vertrekken op elk heel uur van station Vleuten naar Kasteel de Haar. Op de terugweg vertrekken ze om het half uur. De laatste bus gaat om 17:30.

Nee, u moet zowel voor het private diner en het evenement overdag een apart ticket aanschaffen.

Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen per tafel.


Niet gevonden wat je zocht?

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het mooiste evenement van het jaar trekt  meer dan 38.000 bezoekers.

Neem contact met ons op