Evenement info & FAQ

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het mooiste evenement van het jaar trekt ieder jaar meer dan 26.000 bezoekers.

Veelgestelde vragen

Iedere dag van 10.00 tot 18.00 

€ 17,50 per persoon. Koop de tickets hier in de voorverkoop met korting of aan de de kassa’s bij Kasteel de Haar.

Ja, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen bij het Italië Evenement.

Er is een zeer ruime parkeerplaats aanwezig tegenover de ingang van Kasteel de Haar. Parkeerkosten zijn €8,- per dag/dagdeel. Parkeerkaarten kunnen worden gekocht bij de kassa’s van Kasteel de Haar of in de voor verkoop hier online.

Het wordt geadviseerd om ruim voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement. Er is een pinautomaat aanwezig, maar de opnamehoeveelheid is beperkt. Sommige standhouders maken ook gebruik van een mobiele pinautomaat.

Mocht u een speciaal dieet volgen, onze aanwezige restaurateurs van Renzo’s en Mangiamore hebben ook glutenvrije producten!

Ja, op de meeste plaatsen is het evenement rolstoelvriendelijk. Wel dient er rekening mee gehouden te worden dat sommige tentvloeren een drempel kunnen hebben. Deze drempels zijn zeker 15 centimeter hoog.

Nee, er zijn geen rolstoelen aanwezig op het evenement. Mocht u een rolstoel nodig hebben dient u deze zelf mee te nemen. 

Ja, er zijn vier toiletgroepen verdeeld over het terrein.

Honden zijn toegestaan, indien aangelijnd en in bepaalde gevallen dienen zij ook een muilkorf te dragen.

Consumeren van zelf meegenomen etenswaren is niet toegestaan op de horecaterrassen.

Ja, Kasteel de Haar is met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u de sprinter naar station Vleuten, vanaf hier stapt u op streekbus 127 in de richting Breukelen/Kockengen. Stapt u uit in Haarzuilens bij de halte Eikslaan, Haarzuilens. Vanaf hier is het nog ca. 15 minuten lopen naar het kasteel. Het betreft echter wel een kleine bus die niet vaak rijdt. We raden u aan om op eigen vervoer te komen. Kijk op de website van vervoersbedrijf GVU voor de actuele dienstregeling van de bus. U kunt ook de trein nemen naar station Vleuten en vanaf hier met een taxi naar het kasteel. Taxi Van Rhijn 030-6771271.

Nee, de rondleidingen in het kasteel zijn niet inbegrepen. Voor meer informatie over de rondleidingen klik hier.

Iedere bezoeker van Kasteel de Haar wordt geacht om zich aan de bezoekersvoorwaarden van het kasteel te houden. 

Het kasteel staat 24/7 onder videobewaking.


Niet gevonden wat je zocht?

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het mooiste evenement van het jaar trekt ieder jaar meer dan 26.000 bezoekers.

Neem contact met ons op