Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland'

Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland'

Na vijf succesvolle edities van het pizzakampioenschap, staat dit jaar pasta op ons wedstrijdmenu.

Wie maakt de lekkerste pasta?

Spaghetti is al vele decennia de ultieme pasta-hit in Nederland, maar er is zoveel meer! En er kán zoveel meer! Bij de pastakampioenschappen beleeft u een inspirerende strijd. Op het podium kunt u telkens de deelnemende koks volgen, die hun beste pastarecept bereiden. Via het beeldscherm kijkt u mee in de pan en ontdekt u de wetenschap achter de vele pastasoorten, de juiste sauscombinaties en de ultieme bereiding. Laat de koks maar strijden, u gaat naar huis met de heerlijkste recepten.

Il Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland' wordt mogelijk gemaakt door Barilla, Masters of Pasta. Barilla is opgericht als een brood- en pastawinkel in Parma en is al meer dan 140 jaar een meester in het maken van pasta en staat voor kwaliteit & perfecte al dente pasta. Als je met de juiste ingrediënten start kan iedereen een meester zijn: word jij dit jaar de Master of Pasta? 

Kijk voor inspiratie voor je gerecht of meer informatie over de nummer 1 pasta van Italië op de website van Barilla.

Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland'

Meedoen: word kampioen met jouw lekkerste pasta

Doe mee aan het eerste pastakampioenschap tijdens het Italië Evenement bij Kasteel de Haar en win één van de prachtige prijzen. De hoofdprijs is een reis naar Milaan en een ereplaats voor jou en je ultieme pastarecept in de Italië-uitgave van foodies, het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Wij zorgen voor de keuken, 's werelds beste pasta, namelijk de pasta van Barilla', en een deskundige jury. Klinkt dat delizioso of niet?

1e prijs: Een reis naar Milaan, een jaar lang pasta van Barilla en jouw recept in foodies magazine

2e prijs: Een Italiaanse restaurant cadeaucheque en het Barilla pastapakket

3e prijs: Barilla pastapakket, half jaar abonnement op een magazine naar keuze

Inschrijving gesloten.

Win een reis naar Milaan!

Tijdens de Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland' wordt gebruik gemaakt van de apparatuur en keuken van Berto's. Federazione Italiana Cuochi zal met diverse koks een aantal kookshows presenteren in de tent van de Campionato, 'De Lekkerste Pasta van Nederland'