5 redenen voor een dagje Italië in Nederland

Bent u niet in de gelegenheid om in juni naar Italië te reizen? Geen nood! Het jarige Italië Evenement biedt 5 redenen voor een troostend alternatief in Nederland. Ehh.. gaat u wel naar Italië, dan zijn dit de vijf beste redenen voor een beetje voorpret.  

UNO

Een wijnproeverij op topniveau. In het reuzenrad Panoramica Gustosa geniet u niet alleen van heerlijke wijnen, maar ook van een sprookjesachtig uitzicht. Dit wordt een hemelse ervaring. 

DUE

De sierlijke pagodetenten in de kasteeltuin zijn gevuld met Italiaanse zaken en smaken, die gewoon in Nederland te koop zijn. Wat dacht u van de nieuwste mode, markante kunst of hippe accessoires?  

TRE

Op het water waant u zich dit jaar in Venetië, want de gondelier steekt op authentieke wijze van wal. Even verderop kunnen kinderen watertrappelen zónder nat te worden.  

QUATTRO

Hobbykoks en fijnproevers likken hun vingers af bij de verschillende workshops en proeverijen. Ideaal voor wat inspiratie voor la Cucina Italiana!  

CINQUE

In de kasteelkapel krijgt u deze dagen tekst en uitleg bij Italiaanse producten of bijzondere boeken. Ook geëmigreerde Nederlanders delen hun Ik Vertrek-avonturen.

5 redenen voor een dagje Italië in Nederland