COVID, VEILIG DEELNEMEN

Kiezen voor deelname betekent kiezen voor een kans op omzet zonder het nemen van risico.

Ook in 2019 en in 2020 is het Italië Evenement doorgegaan. In nauw overleg met Kasteel de Haar, Gemeente Utrecht en de Veiligheidsregio is er beide keren gekozen voor een nieuwe datum, omdat het evenement op de oorspronkelijke datum in het voorjaar in mei/juni niet door kon gaan door COVID.

De gemeente Utrecht was heel tevreden over beide uitgestelde evenementen. Het was veilig, goed georganiseerd binnen de COVID-richtlijnen en uit onderzoek achteraf van de GGD bleek dat het evenement geen aantoonbare besmettingen heeft veroorzaakt.
Bezoekers vonden het geweldig om een dagje uit te zijn en gaven de organisatie complimenten. Ook de exposanten waren enthousiast en blij met de verkopen.

Inschrijven betekent dat u met ons mee vooruitkijkt naar het volgende evenement in 2022 en dat u de kans aanpakt om uw producten of diensten aan te bieden aan onze brede doelgroep van bezoekers.

U kunt inschrijven als exposant zonder risico.

Mocht het evenement niet door kunnen gaan als gevolg van COVID, dan zijn er geen kosten verbonden aan de annulering. Uw deelnamegeld blijft staan voor een uitgesteld evenement in 2022 of voor het evenement in 2023 (met als voordeel dat u dan tegen de prijs van 2022 deelneemt). Maar het is ook mogelijk uw deelnamegeld retour te ontvangen. Dit is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de bezoekers in Nederland elk jaar genieten van al het moois en heerlijks wat Italië te bieden heeft.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

COVID, VEILIG DEELNEMEN