VEGGITALIAN

De carpaccio uit Venetië, de Milanese ossobuco of de pizza Napoletana; ze zijn uitgegroeid tot Italiaanse klassiekers. Maar wist u dat het in de laars ook heerlijk smullen is zónder vlees of vis? 

Sterker nog, in Italië vind je de beste vega-restaurants van Europa! Joia in Milaan geniet zelfs een sterrenstatus. Tijdens het Italië Evenement demonstreren de chefs van Cicioni en VEGALIANO hun groenste gerechten.

Bezoek de proeverijen en kookdemonstraties:

11:00 Cicioni kookdemonstratie door chef Thomas Marfella.      
VR - Kleine aubergine parmigiana met Cicioni. 
ZA - Bruschetta, cherrytomaatjes, Cicioni en basilicum.          
ZO - Gehaktballetjes van borlottibonen, Cicioni en tijm met vega mayonaise.

11:30 Proeverij van FERMENTINO. De smaak van de toekomst is plantaardig.
Innovaties van chef Daniela Cicioni.

12:00 Vegaliano Aperitivo Time: Vegan Italian finger food.
Carpaccio, met vega alternatieven voor vlees en zalm, en bruschetta met gerookte vega ham.

13.00 Cicioni kookdemonstratie door chef Thomas Marfella.       
VR - Spaghetti Cicioni en peper.
ZA - Risotto van rode biet, hazelnoten en Cicioni.
ZO - Mezzeniche cherrytomaatjes, basilicumpesto, balsamico azijn en Cicioni vlokken.

14.00 Vegaliano Pasta Time: Vegan pasta.
Pasta uit Puglia: Orecchiette alla Crudaiola met vega burrata en gerookte hamblokjes.

14:30 Proeverij van FERMENTINO. De smaak van de toekomst is plantaardig.
Innovaties van chef Daniela Cicioni.

15.00 Vegaliano Dolce Time: Vegan mini pizza.
Mini Ciccio is de zoete nagerechtvariant van pizza. Met vega chocolade en pistachio spread.

16.00 Proeverij van FERMENTINO. De smaak van de toekomst is plantaardig.
Innovaties van chef Daniela Cicioni.

VEGGITALIAN