SHOPPING ITALIANO

De goodies zijn niet zomaar goodies!

In de tas vind je een nummer van Italië magazine en diverse andere producten, en ook nog een selectie van verschillende flyers van exposanten die je tegenkomt op het evenement. Met de flyers ga je naar de stands om te profiteren van allerlei shoppingvoordeeltjes: Dat kan een mooie korting zijn, een cadeautje, een product om te proeven, een tweede product gratis, etc..
Alle deelnemende exposanten hebben op creatieve wijze iets leuks bedacht waarmee ze jou kunnen verrassen. Dit zijn extra exclusieve goodies die andere bezoekers, zonder goodiebag, niet ontvangen. De waarde van de inhoud van de goodiebag is daarmee al gauw tientallen euro's waard en je hebt meteen een vrolijke Italiaanse duurzame tas!

 

In de goodiebag tref je een selectie van producten en flyers aan van de volgende exposanten:
Acqua di Bolgheri, Belviso Cosmetics, Caffe Piansa, De Hartjesfabriek, DiGusti delicatessen, Edicola,  Exclusive Home, Fiorito Limoncello, Galerie Judy van Meteren & Sandra Pot, Gioia Collection, Iets moois voor jou, Italië Magazine, Italstudio, La Dispensa, La Molisana, Mantegazza Vini, MaskerMade, Piccobella & 6Sensi, Segafredo, Sieraadkado, Vinegar Drink, Vino Veneto, Vrolijkmakers, Wolff & Haslinghuis.

 

WIN: Maak kans op een pakket vol Italiaanse goodies

Bij het afhalen van de goodiebag bij de stand van Shopping Italiano maak je ook nog eens kans op een geweldig pakket vol met Italiaanse goodies: lekkere, leuke en mooie Italiaanse bijdragen van alle deelnemende exposanten met een totale waarde van minimaal € 200. Elke dag verloten we 1 pakket.
Laat je naam en email adres achter op de dag van je bezoek.

SHOPPING ITALIANO