01-04-2020

Wijnproeverij voor thuis.

Steun de kleine wijnboeren in Italië!

Wegens succes verlengd en een heerlijke horecaproeverij toegevoegd! Beide wijnproeverijen zijn ook inclusief tickets voor het Italië Evenement te verkrijgen.

Het Coronavirus maakt over de hele wereld veel slachtoffers. Ook Italië is zwaar getroffen, met behalve het gezondheidsleed de aanslag op de economie. Veel ondernemers zullen deze crisis financieel dan ook niet overleven. Om met name de kleine wijnboeren een hart onder de riem te steken, introduceert Dalmonte Events het Italië Evenement della Casa! Een heerlijke wijnproeverij voor thuis! Helpt u mee?
De bedoeling is eenvoudig: bestel een wijnproeverij en wij zorgen via onze Italiaanse kanalen dat u vier flessen ontvangt; rood, wit, rosé en bubbels. Zo maken we van de nood een deugd en steunen we de zwaar getroffen sector. Tevens wordt er een proeverij aangeboden, inclusief 2 tickets voor het Italië Evenement!

Bij iedere proeverij zit een uitleg van de vier heerlijke wijnen uit de proeverij (Engels/Italiaans) en Il Giornale Della Fiera, hét blad waarin de Italiaanse zaken en smaken te vinden zijn, inbegrepen!

Bestel HIER uw wijnproeverij voor thuis

WIJNBOER ZOEKT KLANT