CICIONI – The original Fermentino (BIO)

Ontwikkeld met passie. Passie voor pure, plantaardige voeding door de Italiaanse chef Daniela Cicioni. Cicioni is de unieke 'finishing touch' voor plantaardige gerechten. De smaak van Cicioni is verfijnd; friszuur en zoet/romig tegelijk. Cicioni is gemaakt van slechts 4 biologische ingrediënten: Italiaanse amandelen, cashewnoten, water en een snufje zout. That's it. Cicioni vloeit voort uit de eeuwenoude Italiaanse traditie van eenvoud en smaak en zit boordevol goede nutriënten. Fermentino is de naam voor een nieuwe plantaardige voeding. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist in noten. Vanuit deze expertise en passie voor gezonde en duurzame voeding zijn wij noten op een unieke manier gaan bewerken; fermenteren. Deze manier van bewerken heeft een eeuwenlange traditie. Het is onze overtuiging dat voeding zo puur en onbewerkt mogelijk moet zijn. Speciaal voor het Italië Evenement laten wij onze Italiaanse chef overkomen om u met Fermentino kennis te laten maken. Italians do plant based better! Kijk alvast voor inspiratie op onze website.

 CICIONI – The original Fermentino (BIO)