27-03-2019

Bekende schrijvers

Inge, Saskia, Nora en Onno doen dit jaar een boekje open over hun Italië. Zo schreef Inge Ipenburg, bekend als Martine Hafkamp in GTST, de thriller ‘Moordenaarsstorm’, het eerste deel van een tweeluik dat zich afspeelt op Sicilië. 

Ipenburg is er op zondag (26 mei) voor een meet & greet. Saskia Balmaekers, oprichter van het platform Ciao Tutti, is een Italiëkenner bij uitstek. Op het Italië Evenement verklaart ze haar liefde voor de hak van de laars. ‘Mijn Puglia’ is dan ook haar persoonlijke reisgids met tips, unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden.

Voedingsdeskundige Nora French verzorgt een lezing over het populaire Mediterrane Pioppi-dieet. Zij legt uit waarom het zo effectief is en hoe je het dieet met “Pioppi – hét kookboek” in de praktijk brengt. Zij zal haar boeken op verzoek ook signeren.

Onno Kleyn zag in Toscane het licht en startte een nieuwe carrière: hij werd culinair journalist. Dertig jaar na dato is hij de bekendste in zijn vak en nog altijd is zijn hart voor Italië groot. Zijn mooiste verhalen en recepten staan in het boek ‘Italië’ en worden gedeeld tijdens het Italië Evenement. U vindt de schrijvers en de mooiste boeken over Italië in de originele Ape-bibliotheek van Boekhandel Wagner.

Bekende schrijvers