Kinderactiviteiten

Hieronder vindt u alle activiteiten die er dit jaar voor de kinderen worden georganiseerd!


Waterpret met Perle dell’Acqua

schermafbeelding-2017-01-11-om-16-15-37
Wegens groot succes zal Perle dell’Acqua ook dit jaar weer aanwezig zijn op het evenement. Niets is zo leuk als spelen op het water in een reusachtige parel!  U kunt tegen een kleine betaling deelnemen aan deze activiteit. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u kijken op: http://le-perle.nl/

 

 


Pizza Workshop met Foodies


Foodies verzorgt een gezellige pizza workshop met Felice Cicoria die leuk is voor jong én oud! Zo kunt u bijvoorbeeld samen met uw kinderen heerlijke Italiaanse mini pizza’s kunt maken. Dat wordt smullen!!

 

 

..


Reuzen bellen, schmink en méér met Masker Made

Van reuzen bellen blazen tot prachtige schmink, hairfeathers en glitterroots: het kan allemaal bij Masker Made! Tegen een kleine betaling kunnen uw kinderen worden geschminkt of bijvoorbeeld prachtige veertjes in het haar krijgen. De hairfeathers en glitterroots zijn ook verkrijgbaar voor volwassenen!

 

 

 

 


Spannende hindernisbaan

Ook dit jaar zullen kinderen zich weer kunnen uitleven op een grote, opblaasbare hindernisbaan! Durven zij het avontuur straks aan?? U kunt deze activiteit vinden op Piazza delle Vacanze in Via Veneto.

 

 

 


De Romeinen van Archeon 

De Romeinen zijn terug van weggeweest!!
Bij de stand van Archeon in Via Italia lopen er levensechte Romeinen rond. Wie weet.. misschien willen ze ook wel met u op de foto!