ITALIË EVENEMENT 2018 – Persbericht algemeen

15 jaar Italië Evenement
HIEP HIEP… EVVIVA!

Kerst is prachtig en ook tijdens de jaarwisseling mag er geknald worden, maar het grootste feest moet nog komen. In 2018 bestaat het Italië Evenement namelijk 15 jaar. Dat zullen we groots vieren op 1, 2 en 3 juni. U bent van harte uitgenodigd!

Het grootste Italiaanse evenement van de Benelux is sinds de eerste editie in 2003 altijd een belevenis geweest voor Italofielen en andere levensgenieters. Dat zal volgend jaar niet anders zijn. De kasteeltuin van De Haar in Utrecht is ieder voorjaar namelijk het enige plekje in Nederland waar je je echt in Italië voelt. Daar zie je, daar hoor je en daar proef je la dolce Vita. Tijdens de jubileumeditie in juni beloven we u nog meer moois en lekkers, want we hebben de grootste sfeer- en maakmakers van Italië opnieuw uitgenodigd. U zult ze vinden in de pagodetenten, op de podia, rond het kasteel en op de terrassen. Het wordt één groot déjà vu (sorry, Frans woord) met oude bekenden, maar ook een openbaring met diverse Italiaanse exposanten, die u nog niet eerder bij ons zag. Om over het programma nog maar te zwijgen.

Komt allen tezamen
Deze Italiaanse feestdagen mag u, als trouwe bezoeker, niet overslaan. Was u nog nooit op het Italië Evenement, dan is uw komst naar de jubileumeditie nu al uw beste voornemen voor 2018. Het is namelijk de mooiste (en lekkerste) manier om Italië (beter) te leren kennen.
Tot ziens bij Kasteel de Haar op 1, 2 en 3 juni, en houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws!

Fijne feestdagen!
Dalmonte en Maestro Events