Italiaanse sferen met VIP entertainment!

 

Petra Berger: om 12 en 14 uur
De grote passie van Petra Berger is zingen. Op jonge leeftijd heeft ze al het gevoel dat ze professioneel wil zingen en optreden. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Haar internationale doorbraak kwam met de singel Terra Promessa en vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina. Haar nieuwe album wijdt zij volledig aan het Italiaanse lied.

Zie hier de MAX Muziekspecial met Petra Berger.

De 3 Baritons: om 15 en 17 uur
Een Nederlands trio baritons bestaande uit Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker, de drie bekendste baritons van Nederland die sinds 1996 hun talenten delen en optreden onder de naam de 3 Baritons.

Ieder heeft zijn sporen individueel verdiend maar samen zijn ze onverslaanbaar en kunt u genieten van een optreden vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo.

Zie hier de MAX Muziekspecial met de 3 Baritons.

Opera Familia: om 13 en 16 uur
Deze familie brak als “ Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz. Mezzo sopraan Carla, bariton Paul en sopraan Belinda brengen niet alleen opera ten gehore, hun specialiteit ligt misschien juist wel in het cross over repertoire, zoals we dat kennen van bijvoorbeeld Andrea Bocelli en Il Divo. Tijdens een optreden van Opera Familia wordt het hele scala aan muzikale avonturen van het drietal geopenbaard.
Zie hier de MAX Muziekspecial van Opera Familia.

MAX SuperTombola

In de circustent spelen we op vrijdag 1 juni

twee keer de MAX SuperTombola. U kunt geheel gratis deelnemen en u maakt kans op diverse mooie prijzen. Tombola is het Italiaans woord voor Bingo. De “TombolaMaster” van deze middag is niemand minder dan Jan Slagter.