Italia a Zandvoort 2018

De datum voor 2018 is door CPZ nog niet vastgelegd.

Maestro Events verenigt racen met lifestyle op Circuit Park Zandvoort!

Italia-a-Zandvoort-pic-1Maestro Events is al meer dan 12 jaar thuis in Italiaanse zaken & smaken. Het grote Italië Evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht is daarvan het pronkjuweel. Voor de derde editie komt er dit jaar een belangrijk evenement bij: Italia a Zandvoort. Maestro Events zet elk jaar tijdens Italia a Zandvoort een geweldig lifestyle plein neer tijdens dit  evenement, van Fiat Groep Nederland en Circuit Park Zandvoort die door vele duizenden bezoekers bezocht wordt.
Heeft u interesse om aan dit evenement deel te nemen? Lees dan eerst onderstaande informatie en klik vervolgens op de aangegeven links voor de mogelijkheden en tarieven.

Hotspot van de race- en autosport kleurt groen-wit-rood

Italia a Zandvoort is een van de meest sfeervolle en best bezochte evenementen op Circuit Park Zandvoort. Tijdens de laatste 3 edities kwamen steeds meer dan 35000 Italië-liefhebbers deze dag beleven! De bezoekers konden niet alleen genieten van de mooiste moderne en historische Italiaanse auto’s, er was ook volop entertainment, Italiaanse gastronomie en een overvloed aan Italiaanse producten.

De Ferrari Club Nederland zal ook op deze dag aanwezig zijn met meer dan 100 prachtige Ferrari’s.


Deelnemen aan dit Grande Spettacolo

zandvoortItalia a Zandvoort presenteert ook dit jaar het mooiste van Italië op wielen. Dankzij de medewerking van vele merkenclubs staan de paddocks bomvol met de nieuwste modellen van beroemde huizen, zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Lancia. Ook hun klassieke voorgangers stelen de show op Zandvoort. Het spreekt voor zich dat de Italiaanse bolides hun pk’s ook tonen op het 4,3 kilometer lange circuit. Vrrroemmm.
Circuit Park Zandvoort is dit jaar niet één dag maar twee dagen geopend! Op 24 en 25 juni 2017 zal het circuit weer gevuld worden met muziek, mode, gastronomie, wijnen en een gezellig marktplein met diverse terrassen. De organisatie in samenstelling van dit plein is bij Maestro Events in vertrouwde Italiaanse handen.
Italia a Zandvoort biedt bedrijven en organisaties, die Italiaanse producten in Nederland vertegenwoordigen, een uniek en spectaculair platform om zich aan een breed publiek van liefhebbers te presenteren.

Bent u geïnteresseerd om als deelnemer aanwezig te zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Per telefoon bereikbaar op 030 69 11 388 of per e-mail.

inschrijven