Een avond vol divertimento! / Een echte serata italiana!

Het hele Italië Evenement Smaak & Stijl 2018 staat natuurlijk bomvol met artiesten, workshops, muziek en feest, maar de zaterdagavond is de avond waar we met z’n alle nog een beetje meer naar toeleven.

Op het grote hoofdpodium Renzo’s gaat het ingezette feest na …… uur nog flink door.

Geniet van een lekkere Italiaanse maaltijd bij Renzo’s terwijl u luistert naar Giovanni Caminita. Caminita is natuurlijk als gepassioneerd chef bekend van zijn programma grenzeloos koken en eigenaar van zijn eigen trattoria, maar bovenaal echt muzikaal dier. Zo is deze Palermitaan nog altijd bassist van Marco Borsato! Vanavond zingt hij voor u een aantal ……

Ook Petra Berger is van de partij, deze inspirerende dame zong

al veelvuldig in het Italiaans op haar met goud en platina bekroonde albums en brak internationaal door met de single Terra Promessa, vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Zij presenteert hier vanaf 18:30 uur een aantal nummers van aanstaande album en theatertour, die volledig in het Italiaans zullen zijn! Ze brengt moderne bewerkingen van grote klassiekers zoals O Mio Babbino Caro en Caruso, nieuwe en bestaande classical cross-over nummers zoals Spente le Stelle en Con te Partiro, prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire van haar albums. Luister alvast naar een voorproefje door op de video te klikken!

 

Voor dit spektakel is er een gedeelte van de stoelen gereserveerd.