Il Giornale della Fiera

Il Giornale della Fiera is een unieke gratis krant voor alle liefhebbers van de Italiaanse ‘Dolce Vita’ in Nederland die ieder seizoen verschijnt.

Il Giornale is echt Italiaans en laat het pure Italië zien met zijn gevoel voor smaak en stijl. De krant brengt de emotie van/voor het land en zijn inwoners tot leven door originele artikelen en onderscheidende vormgeving. Met Il Giornale kunnen aanbieders van I
taliaanse producten en diensten alle Italië liefhebbers bereiken. De krant is met een oplage van 70.000 exemplaren veruit de grootste Italiaanse uitgave voor de Nederlandse markt.
Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van diverse producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen staan centraal in deze krant. Liefhebbers van smaak en stijl zijn de doelgroep van Il Giornale. Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse benadering van het leven. Naast de papieren editie is Il Giornale op internet, Twitter en Facebook.

U kunt de krant hier lezen of zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Adverteren

Met Il Giornale kunnen aanbieders van Italiaanse producten en diensten maar ook exposanten van Het Evenement alle Italië liefhebbers bereiken. De krant is met een oplage van 70.000 exemplaren veruit de grootste Italiaanse uitgever voor de Nederlandse markt.

Il Giornale della Fiera voor adverteerders

Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken een grote groep bestaande en nieuwe Italië liefhebbers. Door de gratis formule en fijnmazige kwalitatieve verspreiding alsmede de betaalde abonnees, komt de doelgroep automatisch en zonder (kosten)drempel in contact met de krant. De krant is toegankelijk geschreven en opgemaakt en kent een gevarieerd aanbod artikelen. Naast de papieren editie biedt Il Giornale op internet, Twitter, Facebook en via bijna 12.000 nieuwsbrieven diverse commerciële mogelijkheden.

Doelgroep: Liefhebbers van smaak en stijl

Liefhebbers van smaak en stijl zijn de doelgroep van Il Giornale. Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse benadering van het leven. Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van diverse producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. Italië liefhebbers beschikken over de middelen om iets extra’s voor luxe uit te geven en bezoeken jaarlijks het Italië Evenement. Il Giornale informeert en inspireert deze lezers op een laagdrempelige wijze.

Verspreiding 70.000 exemplaren

Il Giornale della Fiera wordt verspreid via honderden Italiaanse locaties waar klanten de krant gratis kunnen meenemen. Voorbeelden zijn kwaliteitsrestaurants aangesloten bij Horeca Italiana Benelux en onderscheiden door Accademia Italiana della Cucina en Ospitalita Italiana. Verkooppunten van Illy koffie, opleidingen Italiaanse taal, Italiaanse verenigingen Dante Alighieri, diverse reisorganisaties en alle 200 exposanten van het Italië Evenement. Bekijk alle Distributiepunten.

Multimediaal adverteren

Italië Evenement, krant, online, nieuwsbrieven

Giornale della Fiera is de krant van en voor de bezoekers van Het Italië Evenement. In de krant, in druk en online veel nieuws over de activiteiten vooraf, tijdens en na afloop van het grootste feest voor Italiëliefhebbers in de Benelux. De krant leent zich in combinatie met deelname als sponsor of exposant uitstekend voor actieadvertenties, kortingscouponnen of waardebonnen. Via krant, internet, sociale media en nieuwsbrieven biedt Il Giornale samen met het Italië Evenement een breed communicatieplatform voor adverteerders die Italië liefhebbers willen bereiken. Advertentietarieven vanaf € 275,-

www.ilgiornale.nl
Twitter
Facebook

Alle feiten op een rij

  • Uitstraling en redactionele formule: nieuws, Italiaans, lifestyle, mensen, mode, reizen, unieke verhalen, sfeervolle vormgeving, eten en drinken.
  • Formaat: Tabloid full Color
  • Oplage: 70.000
  • Verspreiding: Landelijk geselecteerde locaties en betaalde abonnees.
  • Doelgroep: 22 tot 57 jaar, man/vrouw, welstandsklasse A, B1, Italië liefhebbers
  • Aanbod: Producenten, importeurs, winkeliers, Italiaanse regio, reisorganisaties en makelaars
  • Consumentenprijs: Gratis (bijdrage van € 9,95 per jaar voor thuisbezorging)
  • Advertentietarieven: Vanaf € 275,-

 

Tariefkaarten

DOWNLOAD DE NEDERLANDSTALIGE TARIEFKAART:  Tariefkaart Il Giornale 2016

ITALIANO Tariffario: DOWNLOAD Tariffario Il Giornale 2016

ENGLISH RatecardDOWNLOAD Ratecard Il Giornale 2016


Meer informatie over advertentietarieven via Edgar Van Bueren, edgar@vincinimedia.nl, of (030) 276 68 17

 

logogiornale