Hooggeëerd pubblico!

Tijdens het jubileumjaar worden enkele van de allerleukste thema’s van de laatste 15 jaar opnieuw van stal gehaald. De vrienden van het Evenement kunnen zich zeker nog herinneren; het was lachen geblazen met Italiaanse humor bij de Theater in de kapel met theater Korego, Canti Vaganti en de nooit evenaarde cabaretier Veronique Sodano. En wat hebben ons allen vermaakt tijdens de optredens van de circo Zanzara.

Vandaar dat dit jaar organiseren voor al ons bezoekers de Circo-Teatro! Het klassieke circus is de Italianen wel toevertrouwd. De Commedia dell’Arte is daarvan het beste bewijs. Reden genoeg om in dit jubeljaar het doek op te halen voor de clowns en artiesten van Circus Boltini.

U mag Italiaanse acts voor jong en oud verwachten in de prachtige tent, die schittert in de tuin van Kasteel de Haar. Bovendien trekken de artiesten, naar Italiaanse traditie, voor elke voorstelling met een parade langs de vele stands.

 

Daarnaast zal de prachtige stem van de half Italiaans, half Nederlandse Veronique Sodano het podium verwarmen. Haar ontwapende en poëtische programma Ciao Papa is een ode aan haar Italiaanse vader.