COVID, VEILIG DEELNEMEN IN 2021

Kiezen voor deelname betekent kiezen voor een kans op omzet zonder het nemen van risico.

In nauw overleg met Kasteel de Haar, Gemeente Utrecht en de Veiligheidsregio is de nieuwe datum voor het Italië Evenement gekozen: 2, 3, 4 juli 2021. De experts schatten in dat het dan weer mogelijk kan zijn om bezoekers te ontvangen op een buitenevenement. In juli is de vaccinatiegraad toegenomen, zijn er meer mogelijkheden tot testen en gaat net als vorig jaar in de zomerperiode het virus waarschijnlijk stilvallen.

De gemeente Utrecht was heel tevreden over het uitgestelde Italië Evenement in september 2020. Het evenement was veilig, goed georganiseerd binnen de COVID-richtlijnen. Uit onderzoek achteraf van de GGD bleek dat het evenement geen aantoonbare besmettingen heeft veroorzaakt. Dus de gemeente wil graag weer met ons samenwerken.

Bezoekers vonden het geweldig om een dagje uit te zijn en gaven de organisatie complimenten. Ook de exposanten waren enthousiast en blij met de verkopen.

Inschrijven betekent dat u vooruitkijkt en de kans op omzet aanpakt. Zonder risico.

Als het evenement doorgaat, dan zijn de bezoekers blij met een uitje, zij willen graag komen genieten, shoppen, eten, drinken en beleven. En daar bent u dan bij!
Als het evenement niet doorgaat, dan zijn er geen kosten verbonden aan de annulering. Uw deelnamegeld blijft staan voor een uitgesteld evenement in 2021 of voor het evenement in 2022 (met als voordeel dat u dan tegen de prijs van 2021 deelneemt). Maar het is ook mogelijk uw deelnamegeld retour te ontvangen. Dit is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden van 2021.

Met uw vertrouwen en onze inzet kunnen we er samen voor zorgen dat de bezoekers in Nederland kunnen genieten van al het moois en heerlijks wat Italië te bieden heeft.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

COVID, VEILIG DEELNEMEN IN 2021