Entertainment

Bekijk hieronder vast wie het evenement muzikaal zullen gaan omlijsten.
Angelo Indaco

foto-angelo-2016
Angelo groeide op in La Bella Italia. Van jongs af aan is de muziek zijn grote passie. Door zijn jarenlange ervaring op feesten en evenementen verstaat deze veelzijdige artiest het vak van entertainer als geen ander.
..

.


 

The Fellini’s

TheFellinis_resize

The Fellini’s zijn een veelzijdige coverband van Italiaanse musici die hun plek hebben verdiend in de internationale scène. Ze zingen de mooiste en bekendste Italiaanse liederen en staan garant voor een onvergetelijk optreden. Alles wordt live gespeeld en gezongen, dit jaar te zien en beleven bij het San Siro plein.

.


img_2518
 JP Porzio

Bij Ballare in Piazza, het dansplein van dit jaar, zal onder andere JP Porzio er alles aan doen om het Italiaanse feest op gang te brengen door de leukste en gezelligste Italiaanse disco nummers de revue te laten passeren!

JP Porzio van i Venti d’Azzurro gaat op het podium tot het uiterste om alle gasten aan het dansen te krijgen en hen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ah, ah, aahh , a far l’amore comincia tuuu

……………………………………………………………..


Gerardo Balestrieri: intieme én swingende muziekgerardo_balestrieri

Na een tour door Californië en meerdere concerten in Europa, is ook Nederland aan de beurt!

De bekende Italiaanse singer-songwriter, multi-instrumentalist  en performer Gerardo Balestrieri komt binnenkort speciaal voor het Italië Evenement naar Kasteel de Haar. Inmiddels heeft deze artiest meerdere albums op zijn naam staan en verschillende muziekprijzen gewonnen.

..


Roberto Galantoroberto-galanto

Ook Roberto Galanto is dit jaar van de partij! Deze veelzijdige professionele zanger en gitarist zal zijn passie voor muziek delen met het publiek tijdens zijn optreden bij het San Siro plein.

Met zijn muzikale mix van opera, bekende Italiaanse liedjes en jazz muziek speelt hij de sterren van de hemel!.

.
.


I Figli dell’Officina

 

“Benvenuti!”, I Figli dell’Officina zullen u vaafbeeldingn harte welkom heten! Zij  treden dit jaar voor het eerst op in Nederland tijdens het evenement. Hun gezellige folkrock muziek krijgt vrijwel iedereen aan het dansen.  De muzikanten komen helemaal vanuit het eiland Sicilië naar Nederland om het publiek te entertainen en hen een onvergetelijke belevenis te bezorgen.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link om alvast een voorproefje te nemen!
https://www.youtube.com/watch?v=dvk8-bdWg40


ETERNO

ETERNO bestaat uit de zangers Mark Enthoven en Georgie Davis. Op zondagmiddag 21 mei verzorgen zij een uniek Italiaanse opera optreden met vele cross-overs tussen pop en klassiek, romantische ballads en swingende pop-, musical-, en filmmuziek! Met ETERNO wordt u meegenomen op een bijzondere reis, een muzikale betovering die u niet mag missen bij het grote horecaplein waar ook “Ballare in Piazza” te vinden zal zijn.

 


The SunRay Pausini Project

Het Italië Evenement heeft dit jaar de eer “The SunRay Pausini Project” te mogen verwelkomen: de eerste Laura Pausini tribute band van Nederland! De vier bandleden brengen een ode aan deze geweldige Italiaanse pop diva, door haar beroemde nummers in een nieuw jasje te steken. U kunt deze geweldige muziek beluisteren op Piazza della bella Napoli op het terras van Segafredo!

 


Ex-Voice of Holland ster Leonie Meijer

 Waar u haar van kent? Van The Voice of Holland! Leonie Meijer schitterde in 2011 tot in de finale en vervolgens in de Top 40. Samen met Marijn Brouwers trekt ze binnenkort de theaters langs met het programma Bella Italia. Ze laten o.a. Pausini, Carrà en Bocelli horen en het Italië Evenement biedt u een voorproefje, exclusief op zondag 21 mei.

 


Ensemble Le Nuove Musiche 

Dit jaar 450 jaar geleden Claudio Monteverdi geboren in Cremona. Dat wordt dit jaar groots gevierd tijdens het festival Monteverdi XL in Amersfoort (3-5 juni) en wij vieren mee! Het ensemble Le Nuove Musiche, onder leiding van Krijn Koetsveld, verzorgt op zaterdag 20 mei twee Monteverdi-optredens onder de titel Strijd & Liefde.