Muziek & Entertainment

Ook dit jaar is er op muzikaal gebied weer van alles te beleven op Het Italië Evenement, Smaak & Stijl en voor onze vijftiende verjaardag pakken we helemaal flink uit! Houd deze pagina in de gaten om de hoogte te blijven!


Jubilieumpodium / Benvenuti!

Vanaf ons Jubileumpodium wordt u direct bij binnenkomst in de juiste stemming gebracht. Bij het overstreken van de brug van het Kasteel de Haar waant u zich al even in Italië, daar zorgen de artiesten op dit podium wel voor!

 

JP Porzio & Marcello – I Venti d’Azzurroimg_2518

JP Porzio & Marcello zullen er bij jubilieumpodium alles aan doen om u vanaf binnenkomst gelijk in de stemming te laten komen! Het Italiaanse feest begint gelijk door de leukste en gezelligste Italiaanse disco nummers de revue te laten passeren!

JP Porzio & Marcello van I Venti d’Azzurro gaan op het podium tot het uiterste om alle gasten aan het dansen te krijgen en hen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ah, ah, aahh, a far l’amore comincia tuuu!

 

Sbandieratore Raffaele Firmani

U wordt verwelkomt door Raffaele Firmani, een echte Italiaanse ‘Sbandieratore’, een traditionele vlaggendrager. Door middel van behendigheid, fantasie en een ijzeren discipline weet de vlaggendrager een waar spektakel te creëren, jonglerende met soms wel zes vlaggen tegelijk

 

 

Lorenzo di Addario

Lorenzo di Addario is een gearriveerde en ervaren zanger die van ieder moment een Italiaans moment weet te maken. Door zijn uitgebreide repertoire aan Italiaanse klassiekers waant u zich even terug in de tijd terwijl Di Addario zijn eigen stijl en sound aan deze all-timers toevoegt. Ervaar het zelf op Zaterdag en Zondag!

……………………………………………………………..


Podium San Siro

Max Melena

Max Melena zingt de Italiaanse klassiekers alsof hij ze zelf geschreven heeft. Passie, kunde en plezier spatten van deze Italiaanse rasartiest af!

 

 

 

Trio Venturini
(Sapphire Fever)

Het trio van Silvia Venturini bestaat naast haarzelf uit Diego Millo en Marcel Latuperissa en verkent voor u de verborgen pareltjes van de internationale en Italiaanse muziekgeschiedenis in akoestische setting. 

 

Piero Petragallo

De typische Italiaanse ‘cantautore’ Piero Petragallo komt helemaal vanuit het verre en zuidelijke Bari naar Kasteel de Haar om zijn zelfgeschreven nummers ten gehore te brengen. Eigenzinnig, opzwepend en enthousiasmerend, drie woorden die de muziek van Petragallo perfect omschrijven.

 

 


Hoofdpodium Renzo’s

Tophoreca rondom en topartiesten op het hoofdpodium! Bekijk hier welke entertainers er voor u klaar zullen staan dit jaar!

Alessandro Neri

Alessandro Neri begeleidt zichzelf op piano op het hoofdpodium en zingt de populairste Italiaanse canzoni voor u. Van Zucchero tot Andrea Bocelli en van Pino Daniele tot Umberto Tozzi, alles heeft deze virtuoos in huis om er een échte Italiaanse belevenis van te maken.

 

 

Petra Berger & Amici

De grote passie van Petra Berger is zingen. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Haar internationale doorbraak kwam met de singel Terra Promessa en vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina. Haar nieuwe album wijdt zij volledig aan het Italiaanse lied. Klik op de afbeeldingen om naar haar site te gaan en haar video te bekijken.

 

 

 

 

 

 

The Fellini’s

TheFellinis_resize

The Fellini’s zijn een veelzijdige coverband van Italiaanse musici die hun plek hebben verdiend in de internationale scène. Ze zingen de mooiste en bekendste Italiaanse liederen en staan garant voor een onvergetelijk optreden. Alles wordt live gespeeld en gezongen, dit jaar te zien en te beleven op het hoofdpodium.

 

Simone Tomassini 

Simone Tomassini debuteerde tijdens het Sanremo festival in 2004 met het nummer “È stato tanto tempo fa” wat een echte radiohit werd in Italië. Simone heeft sindsdien niet stilgezeten. En heeft daarna jarenlang in het voorprogramma gestaan van Italiaanse muzieklegende Vasco Rossi. Het album “Giorni” dat hij hierna uitbracht werd meer dan 300 duizend keer verkocht. Inmiddels heeft Simone 5 platen en 20 singels uitgebracht en zich genesteld als gevestigde naam in de Italiaanse rockscene. Geniet van Simone en onder meer de singel “Solo cose belle” van zijn nieuwe album “Felice”.

 

Begin vast met voorgenieten met de video van Simone!

 

March.

March. is de artiestennaam van Marcello Mereu een complete artiest: singer-songwriter, woordkunstenaar en acteur uit onder andere de succesmusical “Pinocchio”. March. is een geboren Sardijn, maar altijd onderweg, tegenwoording om zijn nieuwe album Safe & Unsound te presenteren.

 

Jurij

Singer-songwriter en gitarist Jurij uit Como presenteert zijn debuutalbum Breve ma incenso. Deze talentvolle jongeman speelde eerder in musicals in Italië en komt zich nu ook in Nederland presenteren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..


Podium kapel

Galaconcert Amici in Musica

Het uit Rome afkomstige koor Amici in Musica, bestaande uit 40 koorleden, acht operazangers en een pianist brengen u in de kapel van Kasteel de Haar een uur en een kwartier lang een muzikale oeuvre uit de prachtigste Italiaanse aria’s en koralen.

Bovendien komt er een bijzondere eregast: de Italiaanse ambassadeur zijne excellentie Andrea Perugini.

 


Circo Teatro

Circus Carnevale Boltini

Dit jaar organiseren we voor al onze bezoekers een echt Circo-Teatro! Zeg nou zelf het klassieke circus is de Italianen wel toevertrouwd. De Commedia dell’Arte is daarvan het sprekende bewijs.

Van de clowns en artiesten van Circus Boltini mag u Italiaanse acts voor jonge en oud verwachten in een prachtige tent, die schittert in de tuinen van Kasteel de Haar. Bovendien trekken de artiesten, naar Italiaanse traditie, voor elke voorstelling met een parade langs de vele stands.


Podium Segafredo

Bij het gezellige Podium Segafredo drinkt u niet alleen de allerbeste Italiaanse koffie met passende lekkernij maar zal er ook Italiaans entertainment van formaat aanwezig zijn. Aan de precieze invulling wordt achter de schermen nog hard gewerkt, binnenkort meer informatie!

 


Artisti di strada

Tijdens het evenement zullen er tevens tal van artiesten langs de vele stands trekken. Zij vermaken u terwijl u langs alle Italiaanse specialiteiten flaneert. Hieronder vindt u de eerste paar artiesten, binnenkort volgen meer, dus kom snel terug om op de hoogte te blijven!

De Italianen

Zingend, flirtend en spelend vinden De Italianen hun weg tussen de bezoekers van het Italië Evenement, Smaak & Stijl 2018. Zij proberen we uw hart te laten smelten en kinderen te laten lachen. Gedienstig waar het moet en brutaal waar het kan, maar altijd opgetogen en charmant.

 

Circus Boltini

Naar echte Italiaanse circustraditie zijn de clowns en artiesten van Circus Boltini niet alleen te bewonderen in de circustent die zal schitteren in de tuinen van Kasteel de Haar, nee, zij trekken voor elke voorstelling met een parade over het Kasteelterrein.