Een avond vol divertimento!

Het hele Italië Evenement Smaak & Stijl 2018 staat natuurlijk bomvol met artiesten, workshops, muziek en feest, maar de zaterdagavond is de avond waar we met z’n allen nog een beetje meer naar toeleven.

Op het grote hoofdpodium Renzo’s begint het spetterende jubileumfeest na 18:00 uur.

 

De dames en heren van Renzo’s bereiden voor u een heerlijke

Italiaanse maaltijd gebaseerd op de recepten van onze chef van de avond:

Giovanni Caminita.                             

Caminita is natuurlijk als gepassioneerde chefkok bekend van zijn 24Kitchen programma grenzeloos koken en eigenaar van zijn eigen trattoria.

Dit muzikale kooktalent is bovendien ook nog altijd bassist bij Marco Borsato! Hij zal persoonlijk bij aan tafel komen informeren wat u van zijn gerechten vindt.

 

 

Niet alleen het eten zelf, maar ook de bediening wordt een feest!

De zingende dames van de bediening gaan u ook muzikaal verrassen.

Zij komen rechtstreeks uit het befaamde restaurant uit Amsterdam en maken er samen met u en ons een waar feestje van: Pasta & Basta on Tour zal er een klinkend succes van maken!

 

Ook Petra Berger is van de partij, deze inspirerende dame zong al veelvuldig in het Italiaans op haar met goud en platina bekroonde albums en brak internationaal door met de single Terra Promessa, vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Zij presenteert hier vanaf 18:30 uur een aantal nummers van haar aanstaande album en theatertour, die volledig in het Italiaans zullen zijn!

Ze brengt moderne bewerkingen van grote klassiekers zoals O Mio Babbino Caro en Caruso, nieuwe en bestaande classical cross-over nummers zoals Spente le Stelle en Con te Partiro, prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire van haar albums. Luister alvast naar een voorproefje door op de video te klikken!

Wenst u erbij zijn en wilt u dit spektakel  niet missen?

Reserveer op tijd uw plaats!

Er zijn ruim 200 plaatsen

beschikbaar op basis van het:

3 gangen menu a € 35.- p.p. (tafel word ter plaatse toegewezen)

en 100 plaatsen beschikbaar voor tafels geplaatst voor het podium.

Tafels worden op naam gereserveerd:

6 gangen VIP menu a € 45.- p.p.

voor reserveringen Jubileumfeest 2 juni: