15 jaar

15 jaar Italië Evenement

HIEP HIEP… EVVIVA!

Het is feest in de kasteeltuinen van Haarzuilens! Het Italië Evenement | Smaak & Stijl bestaat 15 jaar en dat vieren we. Inderdaad: met smaak en in stijl. De kurken gaan van de prosecco, de strikken van de cadeaus. Vier dit feestje mee, op 1, 2 en 3 juni.

Het grootste Italiaanse evenement van de Benelux is sinds de eerste editie (2003) altijd een belevenis geweest voor Italofielen en andere levensgenieters. Dat zal dit jaar niet anders zijn. De tuinen van Kasteel de Haar in Utrecht vormen op 1, 2 en 3 juni namelijk weer het enige plekje in Nederland waar je je echt in Italië voelt. Daar zie je, daar hoor je en daar proef je la dolce Vita. Tijdens de jubileumeditie doen we daar uiteraard een schepje bovenop.

15 jaar Italië Evenement? Daar mag op gedronken worden! Aan prachtige wijnen dan ook geen gebrek, dit jaar. Maar vergeet ook de koffie niet. Steeds meer Nederlanders vallen voor het zwarte goud uit Italië. Espresso en cappuccino zijn inmiddels vaste waarden op onze koffiekaart, uit én thuis. Maar hoe zit het eigenlijk met uw koffie-skills? Segafredo, dé koffiespecialist uit Bologna, gaat tijdens het evenement op zoek naar de beste thuisbarista van Nederland. Doe mee om de felbegeerde koffiecup!
Ook Circus Boltini is van de verjaarspartij en belooft diverse Italiaanse acts voor jong en oud in de prachtige tent op ons evenemententerrein. Bovendien trekken de artiesten, naar Italiaanse traditie, voor elke voorstelling met een parade langs de vele stands.
Brocante mag misschien een Franse specialiteit zijn, Italianen vlooien ook heel wat af. Op de Mercato delle pulci ontdekt u diverse curiosa tussen design en esthetiek.

Het zijn, naast de kooktheaters en proeverijen, slechts een paar hoogtepunten op ons jubileumprogramma. In de komende maanden treft u op deze site meer tipjes van de feestelijke sluier. Genoeg redenen om in juni naar het grootste kasteel van Nederland te komen en Italië (beter) te leren kennen, want het worden heerlijke feestdagen!

Ci vediamo a Haarzuilens.
Dalmonte en Maestro Events