Wijn met Manlio en Flavio

Op het Italië Evenement Smaak & Stijl 2017 heeft u zoals ieder jaar weer de mogelijkheid om prachtige Italiaanse wijnen te ervaren. In de kapel van Kasteel de Haar wordt u voorgegaan door Vino e Olio eigenaar Manlio Velli.

 

Manlio Velli werd geboren in Italië, groeide op in de Italiaanse wijncultuur en is tegenwoordig eigenaar van Vino e Olio. Tijdens het evenement deelt hij zijn kennis en kunde met nieuwsgierige fijnproevers. Sterker, hij neemt u mee tijdens een exclusieve virtuele reis,
op vrijdag, zaterdag én zondag 19, 20 en 21 mei om 14:00 uur:

Le Isole del Mediterraneo.

U vaart langs de prachtige eilanden Sardinië, Sicilië en Ischia, en krijgt de mogelijkheid om typische eilandwijnen als Vermentino, Cannonau, Biancolella, Grillo en Nero d’Avola uitgebreid te proeven!

 

Ook schuift wijnproducent Flavio Fraccaroli aan voor een andere bijzondere
proeverij,
op vrijdag, zaterdag én zondag 19, 20 en 21 om 15:00 uur:

La Valpolicella.

U krijgt topwijnen te proeven zoals de Soave Classico, Ripasso Amarone en Recioto. Dit alles terwijl u uitgebreid wordt ingelicht over de omgeving, het terroir en wijn-spijs-toepassingen van deze wijnen.

Beide proeverijen hebben een maximum van
24deelnemers en vinden plaats in de kapel van Kasteel de Haar. U kunt hier bij zijn door nu al een ticket te bemachtigen via:
https://www.italieevenement.nl/voorverkoop/