Piazza Della Dolce Vita

Op het Piazza Della Dolce Vita staan Italiaanse bedrijven die u dit heerlijke gevoel gepassioneerd zullen overbrengen. La Dolce Vita, het goede leven waarin familie, eten en drinken, passie en bezieling een grote rol spelen.

Voor Italianen gaan deze zaken samen, dat is een vanzelfsprekendheid. Je ziet het terug in de stilistische mode, heerlijk maar ook mooi eten, samen op de scooter rijden met je sjaal die vrolijk in de wind wappert. Alleen al van de woorden word je blij: La Dolce Vita. Deze drie dagen voelen we bij Kasteel de Haar even mee op dit plein hoe la dolce vita vorm krijgt. Op dit plein vindt u onder andere de laatste modetrends, kunst en design-objecten uit Italië.

Onze Italiaanse exposanten verruilen voor 3 dagen hun warme Italiaanse land om ons te laten genieten van ‘Het zoete leven’. Piazza Della Dolce Vita is compleet ingericht met stands die overkomen vanuit Italië om in Haarzuilens de echte Italiaanse sfeer te creëren.

Bovendien sieren de prachtige op Sardinië gemaakte foto’s van ex-Journaal anchor Sacha de Boer het Piazza Della Dolce Vita.