Ballare in Piazza

schermafbeelding-2016-12-07-om-15-33-14

Na een lange reis komt u aan in Italië. U beloont uzelf met een heerlijke aperitivo op het plein, maar nog voor de eerste slok wordt uw aandacht getrokken door de muziek in de verte. Even kijken… Er staan mannen en vrouwen op de dansvloer, ze genieten van de swingende muziek. Ach, waarom niet, u laat zich meevoeren. Musica Maestro!

schermafbeelding-2016-12-14-om-10-48-50.

Herleef deze heerlijke vakantieherinneringen tijdens het Italië Evenement op het grote horecaplein. Dans mee, onder het genot van een drankje en een hapje, bij Ballare in Piazza! Hier vindt u naast dans ook pizza’s, pasta’s, wijn en veel muziek. Renzo’s Delicatessen bereidt voor deze avond heerlijke pasta en porchetta aan het spit. Er is een uitgebreide wijnbar en fantastische muziek.

Italië liefhebbers en levensgenieters zullen hun hart kunnen ophalen aan dit feest! Centraal gelegen in de kasteeltuin kunt u op dit grote plein heerlijk bijkomen van uw wandeling langs de paden met de mooiste Italiaanse producten.

 

Swing mee met JP Porzio of dans op de prachtige muziek van Gerardo Balestrieri! De voetjes gaan vast en zeker van de vloer, want blijven toekijken zal een lastige klus worden. Laat u gaan op het plein: dans en geniet, ofwel…. Balla e divertiti !

 

Wilt u met een groep vrienden of collega’s gebruik maken van één van de vele arrangementen voor deze avond? Neem dan contact op via info@renzos.nl om de mogelijkheden te bespreken.

schermafbeelding-2016-12-07-om-10-39-07schermafbeelding-2016-12-07-om-16-20-38